Pas Nosač Ljubimca Nosač Ljubimca Ruksak Na Otvorenom Torbicu Nosač Foldable Mekan Ljubimca Nosač Štene Mačka Otvorenom Putne Torbe Prenosni Pas Torbu Ljubimca Nosač (Boja : Gray)

Pas Nosač Ljubimca Nosač Ljubimca Ruksak Na Otvorenom Torbicu Nosač Foldable Mekan Ljubimca Nosač Štene

KM 62.34

Na skladištu

Mačka ruksak pas ruksak.High-end modi!Super zgodan i praktične, udobno i za disanje, tako da je tvoj ljubimac neće osjećati napeto unutra!. * Su sacuvali saću pamuka dizajn na leđa može efikasno smanjimo teret, i u isto vrijeme, može igrati ulogu u wicking vlagu. * Novi visokog kvaliteta materijala : pakiranje je uglavnom napravljen od imitaciju i PVC materijala, što je lagan, nosim-otporan i lako nositi.To je vodootporno i lako čistiti. * Pet torbu je pogodan za proljeće i ljeto.Tkivo je za disanje i lako čistiti. * Dobro urađeno : zatvarač je dobro fleksibilnosti, strogo šavova, i teško dno može efikasno spriječiti deformacija.Pet ruksak mogu uzeti tvoj pas/mačka direktno na ulicu bez da je to dosadno i ljut, i to može osloboditi ruke!Tip stavke : Ljubimca Nosača, Seti Ljubimca backpack Material : Imitaciju, PVCFeature : Durable Target Publika : Psi / Cats Pet ruksak x 1 Note : 1. Molim vas, dozvolite 0~3 inča greška zbog priručnik za mjerenje.Hvala na razumijevanju.2. Monitori ne kalibrisana isto, predmet boje prikazane u slike možda pokazuje malo drugačiji od stvaran objekt.Molim te, uzmi je prava kao i standardni.Lepa i moderna ljubimca ruksake su zavidi od prolaznika!.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

JanSport Kul Student Ruksak
  • Obnovljeno

JanSport Kul Student Ruksak

KM 0.00

630 Srđi Poliester / Sintetički Kože.KUL STUDENT DETALJE Ovaj ruksak će pomoći da si organizovao kada na idem sa dva prostran glavni pregrade, obloženoj 15" laptop rukav, stranu boc