Buhoet Mjesec Mačka Svetao Zid Naljepnica, Plafon Svetao Zid Naljepnice, Dnevnoj Sobi, dječja Soba Zid Dekoraciju, Pogodan za Devojke i Momci Sobi ili dečije Rođendanske Poklone

Buhoet Mjesec Mačka Svetao Zid Naljepnica, Plafon Svetao Zid Naljepnice, Dnevnoj Sobi, dječja Soba Zid Dekoraciju,

KM 30.95

Na skladištu

[Sigurnost materijal] napravljen je od visokog kvaliteta PVC materiju, koja je non-zapaljiva, visokog-snagu, vrijeme otpor i odlično geometrijske stabilnost, sigurno i da nije otrovna, i štite decu. [Kako se koristi. Molim te ozračiti sa svjetlo za 15-30 minuta pre nego što koristimo, jer je svetao naljepnicu mora apsorbirati svjetlo da emituju svetlost.Što duže treba da se apsorbuju svjetlo, više rasvjete vremena.- Pod normalnim okolnostima, možeš upiti dovoljno prirodno svjetlo tokom dana i onda sjaj u noć. ?Dugotrajan sjaj?Papir mora apsorbirati svjetlo da emituju svetlost.Što je duže upija svjetlo, duže će emituju svetlost.Nakon niz završi, tamo će biti bistar scena ispred tebe.To je vrlo prikladan kao poklon za djecu i tinejdžera.Oni će biti uzbuđen što je tako divno okean svijet. [Multi-scenu] : Svetao zvijezde su pogodne za zidove, stakla, namještaj i bilo stan površinu.Oni su lako peel i palicu, i neće pasti van, prije nego moraju biti uklonjeni.Svetao zid naljepnice može biti zakaceno za zidove, stropove, vrata i prozore, itd. i svetao naljepnice su pogodne za soba, vrtića, spavaonice, dušo sobe, itd. u isto vrijeme, oni mogu da Kao izuzetno ukrase da ukrasiš rođendana, svadbi, sahrana. karnevalima, klubova, itd. [Izvrsni pokloni] naljepnice će biti dece je omiljeni ukrase, savršen poklon za momci ili djevojke, brzo apsorbuje svjetla, baterijske lampe, i sunce, i sija u mraku, pomaže tvoja djeca zaspu, više se ne plašim mraka .Darove za djecu su nevjerojatno!.Specifikacija : Materijal : PVC Mogućnosti : Izvrstan uzorke : Svetao zid naljepnice su dizajnirani sa mnogo lijepih obrazac, koji se mogu pretvoriti tvoju sobu u bajke svijeta i dodati romantično ozračje u svoju sobu.Ne ostavljaj nikakav trag : Ako želiš da pokida zid naljepnica, možeš se lako ukloniti fluorescentna zid dekoraciju za puše sa fen za kosu, bez napuštanja nakazno tragovi na zidu ili na plafonu.Dakle, ti ne?brini o lepim ih.


U svojstva

Material:
PVC
Features:
Exquisite patterns:
Luminous wall stickers are designed with many beautiful patterns, which can turn your room into a fairy tale world and add a romantic atmosphere to your room. :
Leave no trace:
If you want to tear off the wall sticker, you can easily remove the fluorescent wall decoration by blowing it with a hair dryer, without leaving unsightly marks on the wall or ceiling. So you don?t have to worry about pasting them. :

Najbolji prijedlozi u kategoriji