INPANY Kikiriki Loptu i Joga Loptu (55-75cm) - Anti Pukla Vježba Loptu za Rad Rodi, Fizikalnu Terapiju za Decu, osnovna Snaga, Ureda, Doma & Teretanu Fitness (Uključuju Pumpu)

INPANY Kikiriki Loptu i Joga Loptu (55-75cm) - Anti Pukla Vježba Loptu za Rad Rodi, Fizikalnu Terapiju za

KM 21.45

Na skladištu

【Vježba Loptu】Ove vježbe loptu sastoji od anti-pukla kikiriki loptu i ekstra debele joga loptu stolicu.Pogodan za rad rodi, fizikalnu terapiju za decu, osnovna snaga, ureda, doma & teretanu fitness. 【Kikiriki Loptu】Koristi za poboljšanje stav, smrša i povećanje osnovna snaga.Naš kikiriki loptu nudi veće stabilnost za ograničavanje pokret napred i natrag, U kolijevci Centra za maksimalno udobnosti i podršku. 【Joga Loptu】Ne samo veliki za Pilates, yoga, nazad i trbuhu treninga, i trudnoća gimnastiku ili stotine odjeka vežbe, ali također mogu biti koristi kao ured loptu stolicu za poboljšanje tvoj stav & ublažiti bol u leđima. 【Sigurno&Non-Otrovna】vježba loptu je napravljen od Profesionalnih razredu ne-otrovna PVC materijal, bez BPA & teškim metalima.To je mate površinu i ti možeš da uradiš vježba bez klizi.Sigurno za trudna majke. 【Lako Napuhati】 : uštedeti vreme i energiju sa brzo inflacije nogu pumpu uključena u zgodno kutiju.Potrebna samo minuta da napuhati stabilnost loptu.Naš joga loptu ima 3 broja (počevši od 55cm - 75cm) i šarenih za savršen vidi i stati.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

GYMNIC Plus 65 Vježba Loptu, Orange
  • Obnovljeno

GYMNIC Plus 65 Vježba Loptu, Orange

KM 0.00

Dobro za flexion i produženje od jezgre, produženje nazad.Povećanje quad mišiće uz zid sedi i povećati domet prijedlog gornji jezgra s ruku ekstenzije.Napravio Super jaka, BPA besplatn