XGBYDYS Projektor Ekran sa Stand - Prenosni Projektor Film Ekran Brzo Slaganje Projektor Monitor 4:3/16:9 HD Nezavisni Mobilni Projekcija Ekran, 178° Široki Ugao, za Dom Pozorište, Igrice

XGBYDYS Projektor Ekran sa Stand - Prenosni Projektor Film Ekran Brzo Slaganje Projektor Monitor 4:3/16:9

KM 8.05

Na skladištu

【Prenosni i mobilni projekcija】 : projekcija ekran stajati je lagan i dizajnirana za brzo nameštaljka, što je savršeno za putovanja.Na koji se uvlace dizajn čini da je to prikladno za prezentacije na idi. 【178° širina pogled uglova】 : podu-stajao projektor ekranu je veliki 178 stepena pogled uglove, ti ne treba da sedneš ispred ekrana kad gledam filmove.Pogodan za kućne filmove, prezentaciju, kockanja ili na otvorenom filmove. 【Visine prilagođavanja】 : Projektor stajati ekranu je opremljen sa tronožac stani, osiguranje stabilnost na sve vrste parket.Noge su foldable lako za skladištenje.Stand visine je prilagodljiva pretvarajuci dugmadima zbog vaše udobnosti iskustvo. 【Lako instalaciju i nosi】 : Bez alata, samo se razvija stani, odmotati i prilagoditi ekran za nekoliko minuta, koji se uvlace ekran & foldable tronožac lako za skladište i prijevoz unutra i napolju, ti daje savršen mobilni prezentacije. 【Je svestran gledanje iskustvo】 : odnosi na kući pozorište, školu, uredu, dvorištu, na bilo lokacije : prezentacije, konferencije, zabave, za bilo zabave : sportskih događaja, filmova, TV emisija, video igre.Može se koristiti za powerpoint prezentacije i druge države.Opis proizvoda : projekcija ekran može biti brzo i lako instalirao na tronožac, nosač.Samo da otkljucam tronožac, prilagodi to da željeni visinu, i onda koristi udicu, da popraviš ekran da svjedoči.Prenosiv Projektor Ekran mogu koristiti kad god hoću.Tronožac Stojim vam daje beskonačan broj način kako, kada i gde želiš da gledaš kako ti je omiljeni film, pokazuje i više.Specifikacija : Proizvod ime : Projekcija ekran Ekran tip : Držač ekran Materijal : Bijela staklena vlakna Odnos : 4 : 3/16 : 9 Široki ugao : 178° Dobiti više : 2.6 Veličine : 60/72/84/100 cm Nazad : crna, providna Paket : 1×projekcija ekran 1×Tronožac Napomena : 1. Koristio ručnu mjerenje metod, velicine možda greška od 1 do 3 cm, što je normalno. 2. Zbog faktore poput pucnjave svjetlo i prikazati neke hromatska odstupanje problemi će neizbježno doći.Molim te da se odnose na stvarnog proizvod primio.


U svojstva

Product name:
Projection screen
Screen type:
Bracket screen
Material:
White glass fiber
Ratio:
4
Wide angle:
178°
Gain multiple:
2.6
Size:
60/72/84/100 inch
Back:
black, opaque
Package:
1×projection screen :
1×Tripod :
Note:
1. Using manual measurement method, the size may have an error of 1-3 cm, which is normal. :
2. Due to factors such as shooting light and display, some chromatic aberration problems will inevitably occur. Please refer to the actual product received. :

Najbolji prijedlozi u kategoriji