BIGLUFU Ključ i Mail Držač za Kukama Ključ Vješalica za Zid sa Polica Drvo Zid Police sa Kuke za Zid Ukrasni Retro Visi Organizator Rustična Farme Dekor za Ulaz (1 Pc Crni)

BIGLUFU Ključ i Mail Držač za Kukama Ključ Vješalica za Zid sa Polica Drvo Zid Police sa Kuke za Zid Ukrasni

KM 0.00

Na skladištu

【Nadograditi Kvalitet Materlals】Naš Kljuc Organizator je napravljen od 100% borove šume, nadogradio debele drvo osigurati jaka, trajna i dugoročnu bez deformacija. 【Jednostavno i Praktične Dizajn】Sjajno za ulaz prostor organizaciju i zid ukras.Karakteristike 3 duplo bronzanog kuke za ključeva, pas uzici visi, kišobranima 1 police za skladištenje mailovi, pisma, newspape, novčanike, itd. 【Idealno Kući Dekor】zidu-montirane dizajn mogu vam pomoći da se koristiti zid prostor, zadrži sve organizovao.To može biti instalirana u hodnicima, vrata, dnevne sobe i tako dalje. 【Lagan za postavljanje】Mail držač rack može biti lako instalirao na zidu.Samo izvadi šrafciger,da ćemo dostaviti do kraja!Jebe sjedi u iza polica za vodu, lebdi vidi.Sve je izgrađeno .. samo malo i idemo. 【Kvaliteta】BIGLUFU proizvodi su strogo prikazano i poslali su direktno iz .Ako ti iskustvo li neki problem sa naše proizvode,molim vas da kontaktirate nas i mi ćemo biti srecan da ti pomognem sa bilo problem dok si ti zadovoljan.Svestran skladište wall-montirane ključeva može biti instalirana u vrata iz kuhinje, hodnika, toalet u kući.Sredimo prostor razumno za tebe, zgodno i dekoracije ovde, i neću zaboraviti ključ priveske, pa možeš lako da ih pokupim.Materijal : Čvrst Borove Šume.Velicina : 11.8"Ja 3 x "Š" x " je 7,5 "H. Boja : Crna.Paket Uključuje : .Duh nivo X 1. Betona sidra X 2. Jebe X 2. Ukrasni Ključ i Mail Držač za Zid X 1. horizontalni bar skladište otvor za poštu,Nostalgična dizajn meca, lepa i velikodušni, sa velikim skladišnog prostora. 3 crni duplo-krenuo kuke za tebe da se družim ključeve, naočale, torbe i druge svjetlosti i sitnica je stabilno.Originalni prirodnih je materijala, napravljene od profesionalnih rezanje i poliranje tehnologije.Pomoćni spravice da ti pomognem lako instalirati na zidu.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

RuPost Milanj/SweetHome
  • Obnovljeno

RuPost Milanj/SweetHome

KM 0.00

Naš kljuc vlasnici su napravljeni od ruskognapravio eko materijala.Svi materijali su ručno izabranu od samo najbolji materijal!.Milanj / Sweet Home, to će biti super poklon za vas i va�