Točak Pribor Dijelove Set 20 Hrom 7/16 šarafa Zatvorena Kraju Ispupcenje Acorn Šaraf Stil 1.38 Dugo Kornet Mjesto 19mm (3/4) Hex Volan Šaraf (7/16 UNF, Hrom)

Točak Pribor Dijelove Set 20 Hrom 7/16 šarafa Zatvorena Kraju Ispupcenje Acorn Šaraf Stil 1.38 Dugo Kornet

KM 8.28

Na skladištu

Za automobile sa volana pastuha zahtijeva 7/16 UNF konac i točkove to veštičji/ kornet mjesto. 1.38" Dugo 2 Deo Dizajna šaraf 2 komada dizajn se odnosi na tankog metala kapu na Šaraf to štiti od lažne moment očitavanja koja proizilaze iz volana pastuv kontaktirati u šaraf prije sjedenje sa volana.Kit uključuju 20 Hrom šarafa 7/16 UNF nit sa 19mm (3/4") Hex, Ide sa Hrom Diskovi, Crna felge i razne druge diskovi.Pun novac nazad garanciju.Ako niste zadovoljni sa ovaj proizvod ili ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno da nas kontaktira.Mi bi voljeli da je pitanje povrat novca ako konačno smo se ne može riješiti svoj problem ili nisi zadovoljan rezultatom. ❌ Ne koristi moc ključ/ uticaj ključ/ gumenjaci ključ. 3/4" Heks. 13/16" Heks.Hroma.Crni Hrom.Crveni.Plava. 20 pc-a (za 5 Stati Točkovima). 23 pc-a (za DŽIP). 24-kom (za 6 Stati Točkovima). 32 pc-a (za 8 Stati Točkovima).Naš šarafa su kroz-pojačani i 10.9 razredu vrućine tretirao do dubine od ati potrebno za napredne sigurnosti i pouzdan snagu.Predmet Specifikacije : .Materijal : Čelika Mjesto : 60 stepeni veštičji (poznat i kao kornet mjesto/zašiljenim sedišta).Bolje nit angažman omogućava tvoj auto da izdrži težinu tvoj dnevnik na putu da vozim.Naš šarafa upoznati ili prelazi najviše O. hitnu dokaz teret standardima. 2 komada dizajn : šarafa štiti od lažne moment čitanje rezultat volan pastuv kontaktirati u šaraf prije sjedenje sa volana.Naš šarafa se pakuju zgodno u pjene ubacite štiti šaraf tokom transporta.Naš Hex Ispupcenje Acorn Šaraf je ponudio u 4 boje : (sve 4 boje nisu dostupni i u svakom konac, dužinu, i/ili kit opcija).Chrome Black Hrom Red Blue.Naš Hex Ispupcenje Acorn Šaraf je ponudio u Volan Kit pari : (napomena : opremu nisu dostupni i u svim dužine / boja opcije). 20 pc-a (za 5 Stati Točkovima)23 pc-a (za DŽIP) 24-kom (za 6 Stati Točkovima) 32 pc-a (za 8 Stati Točkovima).Izabrao tacno šaraf za tvoju volan aplikacija je važno za sigurnost kao izgled.VOZILO FITMENT : . *Provjeriti tvoje Garaže koja se nalazi na vrhu ova stranica da potvrdite da je ovo Šaraf je kompatibilan sa vaše vozilo.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Carrand 92019 Šaraf Oprati
  • Obnovljeno

Carrand 92019 Šaraf Oprati

KM 1.93

Dizajniran da čistiš sve strane šaraf brzo i lako.Detalje sve oblasti na volan, šaraf, pramca, i ruba.Teško za prljavštinu i lako na završiti.Profesionalni razredu kvalitet to daje bo