Da STAVIM LEPOTA 5 Para 3D Lažnim Trepavicama Ručno Ultra Svjetlo Sintetička Vlakna 3D Mink Kosu Lažne Trepavice ponovno iskoristivih Mekan Priroda Fluffy Wispies Duge Trepavice Sa Volume Šminku Oko Bic Produženje Set (3D-E)

Da STAVIM LEPOTA 5 Para 3D Lažnim Trepavicama Ručno Ultra Svjetlo Sintetička Vlakna 3D Mink Kosu Lažne Trepavice

KM 0.00

Na skladištu

Napravljen Od Visokog Kvaliteta Ultra Svjetlo Mršava Sintetička Vlakna Materijal, Meka Kao Tvoj Prirodni Udaraca, Mekana I Lagan, Prirodno Izgleda I Ugodno, Može Biti Ponovo Iskoristiti Za 10-30 Puta Sa Dobrim Briga.U 3 D Dizajn Camber Krivinu Izgleda Više Moderna I Privlačan, Duge Trepavice Sa Volumena, Mode I Živu, Učiniti Oči ti Izgledaju pametna I Privlačan, Pogodan Za Dnevnik Iskoristiti I Za Sva Moguća Svetla Ili Teški šminku.Dužina Trepavice Wispies Izgleda Prirodno.Možeš Trakom .. I Prilagoditi Od Sebe, Ako Bend Striptiz Je Više Nego Tvoje Oči.Sa Ajlajner Efekat, Mogu Vizuelno Uvećati Tvoje Oči.Strogo Ručno Izrađen, Meko Vlakna Nit Se Koristi U Deblo, Lagan Za Postavljanje, I Ukloniti, Prirodno I Udobno, Špricem-Allergenic, Nema Štete U Kožu Ili Oči.Crni Bend Mogu Zadržati Savršena Zaobljenost Sve Vreme.I oštrila je Tehnologija Čini Udaraca Više Stvaran, Ručni Da se Trepavice Više Delikatna, Jedinstvena Proces Proizvodnje Da se Trepavice U Skladu Sa Oko Krivine I Trepavice Krivine, Raketu Oko Dizajn Dodaje Pravu Količinu veličinu I Obim To se Postepeno se Uvećava, i Dodaje Savršen Iznos Dužinu I Jednako rasporedjena Volume Za Prirodno I Fuller Bic.Karakteristike: 1. Bend Tip : Mekan Vlakna Stabljici. 2. Udaraca Dužina : 15mm-18mm. 3. Udaraca Materijal : Sintetička Vlakna. 4. Paket : 1 Pack, Sadrži 5 Para. 5. Sve Ručno Brod Pun Striptiz Udaraca. 6. Udobno I Ponovno Iskoristivih Za 10-30 Puta Sa Odgovarajuću Njegu. 7. Trepavice Može Biti Otpušten Da Odgovara Podizanje Konture Sa Tvojim Očima. 8. Sa Profesionalnim Trepavice Lepak, Možete Se Prijaviti Za Udaraca Na Licu Mjesta. 9. Lako Ukloniti Za Šminku Ili Deterdžent Za Alat. 10. Slobodan Od Hemijskog Tretman I Injekcija-Allergenic.Nema Štete U Kožu Ili Oči. 11. Savršeno Šminku Ukras : 3 D Lažnim Trepavicama Napraviti Oči Više Svetla I Privlačan, Dugo I Obim Trepavice, Mogu Vizuelno Uvećati Tvoje Oči. 12. 100% Ručno : Svaki Par Naš 3 D Lažnim Trepavicama Je 100% Ručno.Kontrola Kvaliteta, Prilagoditi Trepavice Za Šišanje Krajeve Da Odgovara Dužinu Ti Treba. 13. Zapanjujuće 3 D Prikaz : Postizanje 3 D Efekte Ti Daje najfascinantnijim Vidi što Možeš Zamisliti.Lagan I Lako Za Korištenje, Lažnim Trepavicama Će Se Uklopiti Neprimetno Sa Svojim Trepavice, Pružajući Najviše Odgovara Kada Je Nosi Trepavice I Nije Neprijatno Kad Se Obukao Za Produžena Periode Vremena. 14. Jedinstven Dizajn : Ručno Lažnim Trepavicama, Najfascinantnijim I Šik Efekat, Naučno Dizajn Lakše Je Da Držite Oči. 15. Multi-funkcije Prijavu : Može Biti korišćena U Različite Prilike, Posebno Za Praznik, Zabave, Putovanja, Samo-Tajmer, Vjenčanja, Itd.Jako Je Pogodan Za Dnevnik Iskoristiti I Za Sva Moguća Svetla Ili Teški Šminku.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Christina Trepavice 805 (6 Pack)
  • Obnovljeno

Christina Trepavice 805 (6 Pack)

KM 0.00

Najbolji garantovano kvalitet udaraca dostupan u trepavice tržištu 100% visokog kvaliteta, Ljudska kosa udaraca da je većina stručnjaka koristiti i draže 6 pakovanja striptiz udaraca i