FMOGG Plafon Police Retro Ndustrial Visi Vino Rack sa Držač Čaša i Polica,Željezo od Drveta kako Pluta Police za Prikaz,Knjige,Skladište & Dekor

FMOGG Plafon Police Retro Ndustrial Visi Vino Rack sa Držač Čaša i Polica,Željezo od Drveta kako Pluta Police

KM 0.00

Na skladištu

Visokog kvaliteta Materijal : od čelika cijev okvir i od drveta.Svaki ruba je dobro sjajne i ti ima glatko završiti.To je veoma trajni i ne moram da brinem o tome puca lako.Vino rack specifikacija : veličine : dugo 80/100/120cm * širina 30 cm*Visine 80cm. 2cm debele brodu,Sa Dna vinske čaše nosioca,Razne vrste čaše za vino može biti hung,Šolje,kuhinji pribor,itd.Vrlo praktičan.Multi-funkcionalni Skladište Rack : Ovo 2 reda željezo cijev polici ,ne zauzimaju puno mesta od kuće.Naprotiv, seti se ova cev police sa drveta će stvoriti više skladišnog prostora.koji je dizajnirao sa otvorenim skladišni prostor,osigurava možeš uzeti stvari i odmah otišao bez boli ruke.Više Mjesto Koristiti Ovo 2 Reda industrijske cijev regala ima jedinstven Kvadratnih cijev dizajn,je šik i umjetničke,posebno pogodna za industrijske retro stil.Ovo Industrijske regala može u kombinaciji sa fitment stil od kuće i stavljen u mnogim mjestima kao Kuhinji/dnevnoj sobi/trpezariji/bar/kafiću.Lako Okupljanja : Police dođi i sve ostalo, seti uključujući i željeza cijevi, seti se popravi, i kreše.Samo pripremite vežba,Onda prati sliku za postavljanje,naći ćeš instaliranje police je povjetarac.u slučaju bilo problem ili tvoj nisu zadovoljni Konsultacije je uvek dobrodošli.Strop Skladište Rack jako je pogodan za dekoraciju sve vrste neuredna soba.To je veliki skladišnog prostora i veoma je prakticno.To je moraju imati dekoraciju za svaku sobu.Osobine : 1.Pojačana zajebi dizajn povećava stabilnost i snagu podrške,koje je lakše da se okupi. 2.Visokog kvaliteta, boje,jake privrženost,dobro compactness,može efikasno spriječiti boje i rust otporna. 3.Odličan skladište rack spašava prostora i izvrstan kontejner,dajem svoju sobu centralna tačka sa privlačna boja i šik dizajn. 4.za Baru,Restoranima,Kuhinji ili Vinski Podrum,se Može koristiti i kao kući ukrase Specifikacija: Veličine : 80*30*80cm ,100*30*80cm ,120*30*80cm Ime : Cvijet stajati/Vino rack/Visi Plafon Police Boja : Crna Stilu : Evropska retro Materijal : Željezo+drvo Molim te napomena : 1. Ovaj paket koji sadrži samo ovaj proizvod i ne sadrži li ukrasni elemenata koji se odnose na sliku 2. Proizvode su odvedeni na to,ali zbog svjetlo,opremu,ugao pogled i rezolucije kompjutera,predmete i slike primio je možda drugačije,ovisno o proizvod stvarno,slika je predviđeno za preporuku. 3. Ako imate bilo kakvih pitanja,kontaktirajte nas!Želim ti sretan život!.


U svojstva

size:
long 80/100/120cm * width 30 cm*Height 80cm. 2cm thick board,Bottom With wine glass holder,Various types of wine glasses can be hung,Mugs,kitchen utensils,etc. Very practical.

Najbolji prijedlozi u kategoriji