Sretan Shop1234 Bebi Igracke Mobilni Žirafa Dijete Luksuzan Krevet Vjetar Zvona Izgovara Bell Igračka Kolica za Novorođenče (Plava)

Sretan Shop1234 Bebi Igracke Mobilni Žirafa Dijete Luksuzan Krevet Vjetar Zvona Izgovara Bell Igračka Kolica

KM 0.00

Na skladištu

Crtani životinja uzdrmati prsten ruku bell je osmišljen za bebe.Bezopasan poliester vlakna punjac i više uvoze teksturu materijala, mekana i sigurno za bebe koristiti.Lako objesiti na sjedalo podnijeti, krevetac, kolica ili samo to stavio pored tvoje dijete.Sladak crtani životinja model, divno izgleda.Zabavno zvuk može da bude čuo za stiskanje glavu.Poput srebrnog bell zvuk iz svoje tijelo sa ugrađenim bell, uši i mekan dno stopala novine će također prsten.Beba se izgovara srednjoj kontrast boje i uzorke i smeje životinjska vizuelno stimuliše tvoja beba je vizija i fokusirati se, ohrabrivati bebu da dodirnem i istražimo.Ovaj mjuzikl igračke čini divan poklon za bilo trudnice ili novorođenče.Daj to kao poseban poklon za bebu tuševe, rodjendane ili Božić okupljanja.Materijal : Mekan plišana i pp pamuka Proizvod veličine : Tresemo se držati veličine : 37*12cm Boja : Šarenih Paket uključuje : 1*igraj se sa prsten klip Mogućnosti : Naše dijete aktivnost igračka je sjajno, oboje kao rano učenje alat ili jednostavno iznerviran igračka.možeš dodati to prsten klip sa tvojim kolicima, stolcu, ili čak i tvoja beba krevet mobilni.Bez obzira kako ga koristiš, beba je sigurna da se zaljubim u svoje slatko novi prijatelj.Napomena : Ne stroj pere Zbog razlika između drugačije prati, slika možda se ne odnose na stvarnog boja predmeta.Prijave : Rano detinjstvo obrazovanje, novorođenče igračke, vrtića igračke, bebu, jaslice igračke, Božić ili rođendan poklon, noć Veštica sprema za dan Zahvalnosti poklon. - Crtani Punjena Životinja uzdrmala je pogodan za 3 mjeseca bebu.Divan razvojni igračka za bebu rano obrazovanje. - Adroable životinja i šarene dizajn da ovo cijeli set uzdrmati štap i čarape slatko igračke da je tvoja malena mogu igrati. - Ove zivotinje izgledaju kao da su se smijati, i oni imaju sjajna boja, pomoći da stimuliše tvoja beba vizuelni, da obradimo pažnju. - Pomoći bebe lako razlikovanje različite uzorke, boje, i prepoznavanja lica i buku.Tvoj mali će kao njihove slatke životinja prijatelji. - Sve je plišana životinja uzdrmati je glava će pozvoniti, uši i mekan dno stopala novine će prsten.Oboje bebe i roditelj će ljubav i uživaj u ovih beba igračke. - Napravio sa jarko snime, pere tkanine i pravljenje da traju, ovo mekana i slatka uzdrmala si sigurna da idemo-da igračke za godina.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Fehn Uzdrmati Guze Teddy (Mornarici)
  • Obnovljeno

Fehn Uzdrmati Guze Teddy (Mornarici)

KM 0.00

Možeš da vratiš ovo predmet iz bilo kog razloga : ne isporuka optužbe.Predmet mora biti vraćena u new i neiskorišteni stanju.Idi u Svoju Naređenja da počnem povratak.Otisak na vraća