ZHGYD Non-Iskliznes Duplo Zdjelu pasjoj Činiji Sa Stajati Ljubimca Hrani Vode Zdjelu Za Hranu Ljubimca Zdjele Za Pse Feeder Proizvod Zalihe (Boja : H, Veličine : Jedna veličina)

ZHGYD Non-Iskliznes Duplo Zdjelu pasjoj Činiji Sa Stajati Ljubimca Hrani Vode Zdjelu Za Hranu Ljubimca Zdjele

KM 170.46

Na skladištu

Materijal : Zdjelu PC plastiku.stani Bazu ABS plastiku. 5°C naklon dizajn mogu Vratnog prsljena.Zdjele i stani baze može biti razdvojeni.to je lako za čišćenje.to može da bude zbog pića ili hrane.Tvoje mačke će se svideti.Materijal : Zdjelu PC plastične stajati Bazu ABS plastic5°C naklon dizajn mogu Vratni spine Bowls i stani baze može biti razdvojeni.to je lako za čišćenje.to može da bude zbog pića ili hrane.Tvoje mačke će se svideti.Paket uključuje : 1pcs jedan se kuglaš, ili 1pcs duplo bowl Note : 1. Molim vas, dozvolite malo razlika zbog priručnik za mjerenje.2. Zbog monitor razlika i svjetlo efekat, prave boje predmet je možda malo drugačiji od boje prikazuju na slikama.Hvala ti na razumevanju i želimo ti sretan u kupovinu!Napomena : *Zbog razlika između drugačije monitora, slike možda se ne odnose na stvarnog boja predmeta.*Uporedi detalj veličina sa vašim, molim vas da dopustite 1-3cm greška, zbog priručnik za mjerenje.Hvala vam za vaše razumijevanje.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Catit Hranu Za Mačke Zdjele
  • Obnovljeno

Catit Hranu Za Mačke Zdjele

KM 0.00

Mačka zdjelu je plitko dizajn da zadržiš mačku je brkove netaknut.Higijenski, pomični od nerđajućeg čelika hranu za mačke jelo; Lako čistiti, suđa sigurnom.Trajnih hranu drži zdj