Tuš Držač Lako da postavi Čvrst Bakra Praktične Trajnih za Ručku Tuš Glave

Tuš Držač Lako da postavi Čvrst Bakra Praktične Trajnih za Ručku Tuš Glave

KM 5.50

Na skladištu

Lagan za postavljanje.Zajebi i druge drži stvari su uključeni, samo treba da vježba jednu rupu u zidu instalirati.Pogodan da drži sve vrste ručnim tuš glave i bide prskalica.Savršena za wc-u kući, školu, bolnicu, hotele.To je za stan i površinu, nije pogodno za grubo mesto.Usvojena bakra materijal : visoki otporni na toplinu, visoko compact snagu, sprječavajući ogrebotina, trajnih, vodootporan.Čvrsto izgradnje, tuš je držali čvrsto, zgodnije i praktične koristiti.Sjajno vam odgovara.To dolazi sa svim spremaju se dijelove za postavljanje, tako da ne treba da ih kupiti u lokalnom marketu.Opis : Ovo tuš vlasnik je visokog kvaliteta usvajanjem bakra materijal.To je pogodan za sve vrste tuš sprej glave i držati ih iz da klizi sa zida.To može koristiti na veoma dug put bez da postanem slobodi.Divno je za wc koristi.Vrijedno je kupuju.Osobine : 1. Usvojena bakra materijal : visoki otporni na toplinu, visoko compact snagu, sprječavajući ogrebotina, trajnih, vodootporan.2. Lagan za postavljanje.Zajebi i druge drži stvari su uključeni, samo treba da vježba jednu rupu u zidu instalirati.3. Čvrsto izgradnje, tuš je držali čvrsto, zgodnije i praktične koristiti.4. Pogodan da drži sve vrste ručnim tuš glave i bide prskalica.Savršena za wc-u kući, školu, bolnicu, hotele.To je za stan i površinu, nije pogodno za grubo mesto.5. Sjajno vam odgovara.To dolazi sa svim spremaju se dijelove za postavljanje, tako da ne treba da ih kupiti u lokalnom marketu.Specifikacija : Uslov : Potpuno New Material : Copper Product Veličine : Povrsine. 32 x 23 x 23cm / je 12,6 x 9.1 x 9.1 inch Product Težinu : Povrsine. 100g Package Uključuje : 1 x Tuš Holder1 x Držač Ostalo Napomena : unutrašnje promjeru od ovaj proizvod nema nikakve veze sa tušem, samo kornet od crijevo.Taj položaj je međunarodni standard, sve tuševe su na snazi.


U svojstva

Condition:
A Brand-New
Material:
Copper
Product Size:
Approx. 32 x 23 x 23cm / 12.6 x 9.1 x 9.1inch
Product Weight:
Approx. 100g
Package Included:
1 x Shower Head Holder :
1 x Bracket Fittings :
Note:
The inner diameter of this product has nothing to do with the shower, only the cone of the hose. This position is international standard, all showers are applicable.

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Ucore Ruku Tuš Crijeva, Crni i Srebro
  • Obnovljeno

Ucore Ruku Tuš Crijeva, Crni i Srebro

KM 0.00

Dizajniran je za efikasnost i predstava.Glatkim i savremene dizajn.Dodaje da je završni zahvat u sobu.Ucore Inc.Ruku pod tuš.Ovo kući dekor komad pomaže da dodam da je završni dodir i z