HCSW 360 stepeni Sve Krugu Štos Djece Daljinski Pet Volan Štos Auto Bi Zaplet Teren Planinu Bigfoot S Ceste Penjanje autić Svjetla USB Naplaćivati Igračka Dečko ( Boja : Narandžasta )

HCSW 360 stepeni Sve Krugu Štos Djece Daljinski Pet Volan Štos Auto Bi Zaplet Teren Planinu Bigfoot S Ceste

KM 34.97

Na skladištu

❀ Snažan nastup : Sjajno s ceste nastup,dizajnirana za multi-teren trke, nema problema koji trče u pustinji, tepih, pločice, otvori put, trava, bari, blato, itd. ❀ Zgodno & Sigurno : USB naplaćivati liniju daje super odgovara za punjenje je RC auto.USB punjac za bateriju ima nekoliko funkcije kao što im skupa zaštitu i kratak krug zaštitu, u velikoj mjeri ovo može pomoći da bi izbjegli nesreću kao bateriju, zapaliti koju povećati sigurnost.Pored toga, dva originala baterije ti dozvoliti da iskustvo duže i neprekinuto igara vremena. ❀ Vodootporne Nivo : štiti vozilo od kapi vode i talase tokom kišno ili bela dana.Biti siguran da se osuši i čisti svoje vozilo odmah nakon toga da se maksimalno vaše dugoročno nastup.Imajte na umu da je nivo vode mora da je niži nego dnu kamion spriječiti štete. ❀ Trajnih Materijal : Ovo daljinsku kontrolu auto glavni tijelo je sastavljeno od legure materijal koji osiguranje to je jaka sudar otpor i jak shockproof tijelo koje neće slomiti ako padne iz srednje visine.Prednji i zadnji deo tela imati jake nesreći-dokaz branik da efikasno zaštititi tijelo i smjestiti, da li je to ubrzava na široki polje, ruši, ili da se prevrće u uskom teren tijelo nece biti oštecen. ❀ Veoma kreativni igračka za vašu djecu da se igraš i poboljšati svoje ruke na sposobnost i maštu kapaciteta.To je dobar izbor za momci ili djevojke kao Poklon za Rođendan i zatvorenom ukrase.Opis proizvoda:Ime : igračka car Material : ABS / elektronske components Product Veličine : 23 X28 X18 CMBody baterija : 4.8 V 500m AHRemote kontrolu modu : 2.4 Ghz Applicable grupe : Preko šest godina old Product Listu : Daljinski auto*1 Remote kontrolu*1 Manual *1 USB naplaćivati kablovsku*1 NOTE : 1. Ne igraju po cestama ili na neki drugi opasna mjesta izbjeći nesreća.2.Za život duže vremena, to nije preporučio da vozim ovaj auto na vodu.Maltene : Prvo, skreni na odašiljač prekidač.Kada odašiljač je crveno svetlo je upaljeno, upali auto prekidač i povezati.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Schylling Retro Balon Model Kit
  • Obnovljeno

Schylling Retro Balon Model Kit

KM 0.00

Sa Schylling Retro Igračke na put nazad u jednostavnije doba, isključi, uključi i sjećaš se igračkama igrali ste kao dijete.Zabavno je i dalje isti, to neće izaći iz mode dok ti povr