Zastor za tuš Hooks, Metal Zastor za Tuš Prstenje, Rust-Otporan Tuš Kuke za Kupatilo kadi Zavese, Imitaciju T-Bar Ukrasni Zastor za Tuš Kuke za Kupatilo, Set od 12(Bronzanog)

Zastor za tuš Hooks, Metal Zastor za Tuš Prstenje, Rust-Otporan Tuš Kuke za Kupatilo kadi Zavese, Imitaciju

KM 4.00

Na skladištu

【Rust Otporne】Naše kupatilo zastor za tuš hooks je napravljen od visokog kvaliteta metal materijal koji rust-dokaz i koroziju-otporna.Mogao je biti korišten u kupatilu elemenata za dugo vremena. 【Trajnih】udicu žicu promjeru od tuš kuka je sacuvali, i žicu promjeru dostigne 4mm i može da izdrži maksimalno težinu 50lb.Dakle, bez obzira koliko je teško tvom kupatilu zastor za tuš je, naše kupatilo tuš hooks imaju mišiće da drži to bez napora. 【"S" Stanju Dizajn】Naš jedinstveno dizajniran S-stanju zastor za tuš hooks, kojim se smanjuje trenja i razderotine, slajdove lako i glatko na bilo 0.8"-1.1"promjeru rod.Jedinstveni rep loptu je da se spriječi u kadi hooks pada s kadi. 【Ukrasni Zastor za Tuš Hooks】T-bar dizajn je jednostavan i elegantne da odgovara bilo dekor stil, a mi smo dodali kristal elementi da dodam pramenove u svoju sobu.Pored toga, T-u obliku dizajn može efikasno spriječiti zastor za tuš od pada s kada klizi tuš zavjese. 【Odličan Usluzi】 Da li primili lošim proizvodima, molim te, kontaktirajte nas.Poslat ćemo ti ga zamijenim, ili vratiti novac odmah.U ukrasni hooks mogu biti korištene da ukrasiti tvoj wc, spavaću sobu.dnevnu sobu ili drugih mjesta želiš da mjesto, i mogu da odgovara.ukras stil.Sve što ti treba je set ukrasni hooks da dodas nove boje u svoju sobu.i početi adaptacija svoju sobu!.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Ljut Ptice Zastor Za Tuš Hooks
  • Obnovljeno

Ljut Ptice Zastor Za Tuš Hooks

KM 0.00

Set od 12 Kuke za Tvoj Tuš Zavjese.Različite Ljut Ptice likovi ti i tvoje će dijete ljubavi.Ljuta Ptice dekor Zavese Hooks će Tuševe Zabavnije sa Djecom, Mališana, Momci i Djevojke koj