Augernis Keramičke Clay Alat, 45Pcs Grnčarije Skulpture Alat Setu sa Drvenim Nadimaka za Posuđe Model, Ravni, Rezbarenje, Početnike Klinac je Nakon Predavanja Kluba

Augernis Keramičke Clay Alat, 45Pcs Grnčarije Skulpture Alat Setu sa Drvenim Nadimaka za Posuđe Model, Ravni,

KM 13.49

Na skladištu

【Potpuno 45pcs 】Sadrži većina glinu alat, sjajno za Rezbarenje, oblikovanju, sečenje, struganje, parčići, pranje, ravni i više. 【Jedinstvena Dizajn】Raznim dvostrana dizajn mogu da sredim svaki detalj kiparstvo.Glatko drvene bavi bi svaki alat je prijatno da se drži. 【Visine Kvalitet】Oštro i trajna nerđajućeg čelika, maltene,drvenom drškom.Ovo izdržljivost i pouzdanost alat ne savije pod pritiskom dozvoljava. 【Veličina】Dužinu between4.8-8.2 cm, lako nositi, koristiti i čist.Pogodan za početnike i iskusni stručnjak slični. 【Savršen Poklon】najtraženiji osnovne alate za grnčarije/skulpture/keramike.Savršen dar za nekoga ko voli da se igraš i radi s clay.Šta Ti Možeš da Uradiš sa 45 Pcs Grnčarije Alat Set.Prijavu : Clay Boja Shapers : Ukloniti otiske prstiju i tračanje sa površine od gline ili za boju oblikovanju, miješanje i crtež.Loptu Olovka : Napraviti tačke, glatko linije u gline ili emboss na mekano metala ili papir.Drveni Skulpturu Noževi Za clay model, struganje, ravni, oblikovanje i sijeku.Oblikuje ga Alat Za clay skulpture, pranje, čišćenju, i više.Grnčarija Sunđer : Dodati ili apsorbuje vode tokom proizvodnju, poljski grnčarija, nakon što je napravio.Specifikacija : Veličine : 4.8-8.2 cm.Materijala : Metala, Drvo, Silikonske Gume.Osobine : pružamo razne rezbarenje oblika da ti dam više fleksibilnosti za tvoj dizajn.Lagan i udobno izgradnju čini tvoj dizajn je mnogo lakše.Visokog kvaliteta dizajn za dugo traje koristiti, lako čistiti i skladište.Pogodan za Početnike i Stručnjaci.Svaki craftsperson bi trebao.Augernsi 45pcs Grnčarije Alat Kit je sjajan dodatak da li letelica ili hobi kolekcije, da li ti si samo početak ili već znaš konopce!Paket Sadržaj : 45 Pcs Grnčarija i Oblikuje Alat Set.Upozoravaju : Ovo koja sadrži funkcionalan oštro poena i ne bi se trebale koristiti male djece.Nadzora odrasle osobe je potrebna i odrasle pomoć može biti potrebno.Molim te izbaci to iz dečije dometa.


U svojstva

Sizes:
4.8-8.2inch.
Materials:
Metal, Wood, Silicone Rubber.
Features:
provide variety of carving shapes to give you more flexibility for your designs. :
Lightweight and comfortable construction makes your design much easier. :
High quality design for a long-lasting use, easy to clean and storage. :
Suitable for Beginners and Experts. Every craftsperson should have one. :
Augernsi 45pcs Pottery Tools Kit is a great addition to any craft or hobby collection, whether you're just beginning or already know the ropes! :
Package Contents:
45Pcs Pottery and Sculpting Tools Set. :
Caution:
This item contains functional sharp points and should not be used by young children. :
Adult supervision is required and adult assistance may be needed. :
Please put it out of children's reach. :

Najbolji prijedlozi u kategoriji