Meiyya Ljeto Uživanje Otpor Bend, Ples Proteže Bend Efikasan Vježba Uravnotežen Razvoja za Dom za Amater za Otvorenom Entuzijasti za Igrač

Meiyya Ljeto Uživanje Otpor Bend, Ples Proteže Bend Efikasan Vježba Uravnotežen Razvoja za Dom za Amater

KM 4.29

Na skladištu

Ispravljam tvoj ples pozi, unapređenje tijelo fleksibilnosti, pomaže ti savršeno gospodar od težine.Savršena za latinski, gimnastike, pun tijelo trening, pilates, yoga, toplo gore, itd.To mogu da ti pomognem da se ispravi slijeganju lepe nazad i kičme što nije pravo. 8 petlje pripremite se dovoljno mesta za noge i ti se možeš promijeniti otpor u zavisnosti što petlja ti povuci.Dobro za koordinaciju i ravnotežu razvoj i izdržljivost trening.Također obuku mišiće efektivno.To mogu da ti pomognem da se ispravi slijeganju lepe nazad i kičme što nije pravo.Ispravljam tvoj ples pozi, unapređenje tijelo fleksibilnosti, pomaže ti savršeno gospodar od težine.Dobro za koordinaciju i ravnotežu razvoj i izdržljivost trening.Također obuku mišiće efektivno. 8 petlje pripremite se dovoljno mesta za noge i ti se možeš promijeniti otpor u zavisnosti što petlja ti povuci.Savršena za latinski, gimnastike, pun tijelo trening, pilates, yoga, toplo gore, itd.Dobro elastičnost, dugo službe život, trajnih za dnevnik obuku, koristi.


U svojstva

Condition:
100% Brand New
Material:
Acrylic
Color:
Red, Blue, Yellow, Gray(Optional)
Size:
Approx. 80 * 4cm / 31.5 * 1.6in
Weight:
Approx. 77g
Applicable People Scope:
 ChildrenSuitable height
Packing List:
1 * Resistance Band :
Note:
1. Please allow a slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Najbolji prijedlozi u kategoriji