Fenlosi 2 Pcak ( 1M&1S ) Fine Mreža Veš Vreću, Koristi YKK Zatvarač, donje Rublje, Čarape, u Redu Knitwear, Grudnjak Mreža Oprati Torbe (1 Roze Plavo 1)

Fenlosi 2 Pcak ( 1M&1S ) Fine Mreža Veš Vreću, Koristi YKK Zatvarač, donje Rublje, Čarape, u Redu Knitwear,

KM 14.65

Na skladištu

1. KORISTI YKK ZATVARAČ : najbolji zatvarač potpuno dostupan, rust–otporna, uglađen, prepreku besplatno i pouzdan!. 2. 2 VRECE - 2 različite veličine (1 Medium 1 Small) vrece mogu da sretnem sve, tvoj veš treba.Jako je pogodan kao saputnik, organizator i praznični poklon!. 3. TRAJNIH - Naše čvrsto veš torbe su napravljene od mrlja-otporna, stretch-otporan i suza-otporan materijala-100% poliester vlakana.Ivici torba je u potpunosti, samo sa 3 puta jači šavova. 4. ZAŠTITI DELIKATNA ODJEĆU - COMLIFE torbu specijalno je dizajniran da zaštiti delikatesa u veš mašini od ogrebotina i produžiti život veš.To je najbolji veš zaštitnika, saputnik, organizator i poklon za tebe. 5.PRAKTICNA - vrece ili skladište torbi za odeću ili bebi igracke kad putujem oko sveta, privremeno kozmetičkih torbe, itd, da će ti se svidjeti.Fenlosi torbu je bitan izbor za tvoj veš, štiti tvoja delikatna odjeću, donje rublje, grudnjak, donje rublje, čarape, čarape, džempere, itd. 1. Dupli zgušnjavanje visokog kvaliteta, saću mreža je duplo sacuvali.Vanjskom rubu torba je sašila sa 3 puta snagu šavovima.Ovo je bez presedana šivanje proces, koji će napraviti torbu više trajnog. 2. Rajferšlus od torbu je napravljen od ykk je najbolje aluminijske legure.Stoga je rust-dokaz, trajna i pouzdan.Također dolazi sa onako zaštitne rukav spriječiti torbu iz otvaranje tokom pranje i sušenje, dobit ćeš drugačije veš iskustvo. 3. Ovo delikatna vrece spriječiti pohabao na pranje i sušenje, i grudnjak hooks uhvatiti druge odjeća, cipele, itd. 4. Idealno zaštitnik za tvoju odjeću.Daj sebi, prijatelje, rodbinu najbolji poklon.Ovo ce biti jedinstveni dar. 5. Tenrai nudi bolji izbor proizvoda i za tvoj život.Napravi proizvod ste zadovoljni, klik kupiti sada, da će ti se svidjeti.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

J&J kući mode Homz Veš Jersey Torbu
  • Obnovljeno

J&J kući mode Homz Veš Jersey Torbu

KM 1.50

100% Pamuka.Uvozi 2Ture Veša.Trajnih Jersey torbu širi za ekstra kapaciteta.Draw Cord sa Cordlock drži rublje na sigurnom.Vrlo mekane i udobno.Veličine 24"x36".Ovo jersey torbu veličina