Djeca gumice 2000PCS Mini Kosu gumice,Elastično Kosu Veza za Devojke za Kosu Pletenice Kosu sa Gumica Cutter(Crna,Šarene)

Djeca gumice 2000PCS Mini Kosu gumice,Elastično Kosu Veza za Devojke za Kosu Pletenice Kosu sa Gumica Cutter(Crna,Šarene)

KM 2.50

Na skladištu

【Dovoljnu Količinu 】O 2500 pc kosu gumice,1000pcs crni,i 1000pcs Obojene,ovo je količina dobre za godina koristiti,Dovoljno za porodicu,Ne treba da ti ponovim kupovinu dugo vremena. 【Razne boje】boje su različita, kojoj mogu upoznati tvoje dnevne drugačije odjeću collocations.Boja kose bendova je pun vitalnost kao da je proleće, i crna kosa bendova je dnevnik potreba. 【Dobar materijal】 Kosu elastics su napravljeni od trajna i fleksibilna guma, 1 mm u debljine ,2mm u širok i 2 cm u promjeru, trajnijem od redovne gumice.Male i mekane,ali također je i jaka elastičnost.I kosu veži se također nije lako slomiti, i to možemo osigurati sigurnu drži na 1 dan. 【Korišćena】Ove elastično bendova su pogodne za sve vrste osoba, muškarac, žena, dušo, i dijete.idealna za kratku ili dugu kosu, kosu, konjski repić, grebanja, dnevnik frizure i tako je na laku za kosu grebanja, konjski rep, venčanje frizuru, ili DIY više šarmantan frizuru. 【Gumica Cutter】Jedno paket dolazi sa 2 Gumica Cutter,nakon koristi, koristi Gumica Cutter smanjiti direktno, to neće povrijediti tvoj skalp ili povrijediti tvoje kose.Proizvod Specifikacije : Materijal : gumene Boja : boje i crna Promjeru : 1.5 cm Debljine : 1 mm Širom : 2mm Količinu : o 2000count Paket uključuje : 1 Torbu mini šarenih gumene gumica 2pcs Gumica Cutter Karakteristike: ❤Ultra Rastezljive I Udobno:Je elastics nisu toliko tanka, da slome kada pokušate da se zagrejati, ali nisu tako gusta, da ne možeš razvući ih pravilno. ❤Lako nositi:Može biti nosio u džepu, vreća za to je prenosni veličine i svjetlo težinu, da ti lako dobiti gumica pod bilo situacijama kad ti treba.Toplo obavijest : 1、bolje je da koristi 2 ili više kose bendova u isto vrijeme da ste odrasli ili sa debelim i dugo hai. 2、Molim te, drži ih podalje od dece ispod 3 godine izbjeći gušenja i gutaju.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji