QBA Prilagodljiva-Radim Kapetane sa Dugme, Pamuk Radi Šešir pojas protiv znojenja, Elastično Zavoj Kravatu Kape za Žene i Muškarce, Jedna Veličina

QBA Prilagodljiva-Radim Kapetane sa Dugme, Pamuk Radi Šešir pojas protiv znojenja, Elastično Zavoj Kravatu

KM 0.00

Na skladištu

100% Pamuka.Elastično zatvaranje.Ručno Pere. [Premije Pamuka Materijal] 100% srednjoj pamučnih tkanine, svjetlo, udobno za disanje.Brzo suv, prijateljski dugo vremena posao za ljeto. [Nadograditi Dizajn sa Dugme] Perikom šešire sa dugme oko uveta stranu to da možeš da izbegneš kaise na stranu da se uši povrijeđen ili da se bore u lice.Sa elastično bend na zadnjicu mozes namjestiti kosu lako, radna šešir neće se osećate neku nelagodnost čak i to je zategnuta. [Vlagu Wicking pojas protiv znojenja] Nadograđena je mekan pojas protiv znojenja sa Vlagom Wicking tretman, posebno dizajn za ljeto, koja može brzo da upije sav se znojim i NEMA VIŠE znoj kapi za oči kada nosiš kapu.Kapu mogu da zadržim celu čiste i suhe nakon dugo vremena da radi. [Pa Prilagođavanja]Uniseks veličine, ovaj šešir je odličan elastično zavoj na zadnjicu i dugme dizajn, možeš jednostavno prilagoditi napetost da stane u različitim glavu oblicima i kosa vrste muškaraca i žena. [Bez Rizika Kupio Garantovano Smo obećanje 12 mjeseci garantovati za proizvod kvalitet , ako imaš problem u vezi naših radi kape, kontaktirajte nas.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Spoontiques Elvis Gumica Za Kosu
  • Obnovljeno

Spoontiques Elvis Gumica Za Kosu

KM 9.99

RAZNE ZABAVNO DIZAJN Spoontiques gumice za kosu na raspolaganju su u različitim otiske i dizajn.Od šarene otiske da tvoja omiljena likovi, ova kosa veza će ići sa svim vrstama izgleda!.