Cffdoijzd Grickalicu, Profesionalne Nerđajućeg Čelika Čavao Ovdje Putovanja Nokat Rezanje Trimerom Mašina Nokat Makaze Dečaka Plier Pedikir Alat (Boja : 02)

Cffdoijzd Grickalicu, Profesionalne Nerđajućeg Čelika Čavao Ovdje Putovanja Nokat Rezanje Trimerom Mašina

KM 0.00

Na skladištu

▲Sa našim ergonomically dizajnirao grickalicu, manikir, nikada nije bio problem.Ručku je dizajniran da budem malo više pružiti utjehu kada šišaju nokte. ❤Funkcije : Ultra oštrice i precizne seckanja .Čvrsto vrhu prednost i super oštrice dozvoliti čist rez s minimalnim. ❤Jedinstveni Funkcije se da Usmjerim Makaze je Odrezati Nokte.Porodica, putovanja, dar, savršeni instrument za muškarce i žene. ❤Ergonomske : grickalicu sa pojačanim dugo podnijeti dizajn pravi manikir lakše,anti-iskliznes dizajn na polugu mogu ti pomoći da se bolje držati grickalicu.Više ne treba da brineš klizi iz i boli nokte. ❤Lako stisak polugu i ne-slip mate završiti dizajnirana za najbolji preciznost i kontrolom.Velicina : 8.2 cm Small veličine : 6cm Oblique veličine : 6.3 cm Material : Nerđajućeg Čelika.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

TQ Zlato Zakrivljeni Ekser Makazama
  • Obnovljeno

TQ Zlato Zakrivljeni Ekser Makazama

KM 7.60

24 Karata Zlatne Zakrivljenioštrica Škare.Savršena za profesionalni završiti.Mate završiti pobrinuti za ono što je praktično i polako od koristi.Laser je urezano TQ logo.Izrađen s pr