WinmetEuro Joga Napetost Pojas, Vježba Istezanje Remen Prilagodljiva Dužinu D-u Obliku Vežite Srednjoj Gustinu Vrpcom za Teretanu za Ples Vježbi

WinmetEuro Joga Napetost Pojas, Vježba Istezanje Remen Prilagodljiva Dužinu D-u Obliku Vežite Srednjoj Gustinu

KM 3.75

Na skladištu

Stabilan I Fleksibilna : Joga remen može pružiti ekstra stabilnost i fleksibilnosti istezanja, yoga, terapiju, vežbanje, i više.Proteže : Vježbe bend može promovisati postepeno nježan proteže da zaštitim svoje mišiće i ti dozvoliti da postanem fleksibilniji svaki dan.Prilagodljiva Dužina : D-u obliku vežite ti dozvoliti da mogu prilagoditi pojas na udobno dužinu, okrilje nedovršen posao nazad u sebe i stegni da željeni veličine.Multifunction : Joga remen mogu pomoći da se zagreje, unaprijediti fleksibilnosti, jačanje i dodaj i izazov za vježbanje, pogodan za jogu i ples vježbe.Kvalitet Traku : Joga istezanje pojas napravljena od velike gustine traku materijal, mekana i fleksibilna, trajna i prenosni, što je udobno za tebe da ga koristiš.Karakteristika : 1. Stabilan I Fleksibilna : Joga remen može pružiti ekstra stabilnost i fleksibilnosti istezanja, yoga, terapiju, vežbanje, i više.2. Proteže : Vježbe bend može promovisati postepeno nježan proteže da zaštitim svoje mišiće i ti dozvoliti da postanem fleksibilniji svaki dan.3. Kvalitet Traku : Joga istezanje pojas napravljena od velike gustine traku materijal, mekana i fleksibilna, trajna i prenosni, što je udobno za tebe da ga koristiš.4. Multifunction : Joga remen mogu pomoći da se zagreje, unaprijediti fleksibilnosti, jačanje i dodaj i izazov za vježbanje, pogodan za jogu i ples vježbe.5. Prilagodljiva Dužina : D-u obliku vežite ti dozvoliti da mogu prilagoditi pojas na udobno dužinu, okrilje nedovršen posao nazad u sebe i stegni da željeni veličine.Specifikacija : Predmet Tip : Joga Napetost Pojas Materijal : Visoki gustinu traku, legure Dužina : Povrsine. 180 cm / 70.87 u (Bez Kopča) Funkcije : vrsta jednostavno neelastična pojas, koji može pružiti ekstra stabilnost i fleksibilnosti istezanja, yoga, terapiju, vežbanje, i više.Paket Listu : 1 x Yoga Napetost Pojas .


U svojstva

Item Type:
Yoga Tension Belt
Material:
High density ribbon, alloy
Length:
Approx. 180cm / 70.87in (Without Clasp)
Function:
A kind of simple inelastic belt, which can provide extra stability and flexibility to stretching, yoga, therapy, workout, and more. 
Package List:
1 xYoga Tension Belt  :

Najbolji prijedlozi u kategoriji