Pribor Set 32-Komad Porcelan Keramičke Posuđe Večeru Setu sa Tanjira,Tanjir za Desert,Pahuljice Činiju,380ml Šolju Službu za 4 (Boja : 32-KOMAD)

Pribor Set 32-Komad Porcelan Keramičke Posuđe Večeru Setu sa Tanjira,Tanjir za Desert,Pahuljice Činiju,380ml

KM 0.00

Na skladištu

Sadržaj savršeno 32-Komad Kremu Bijele Večeru Combi-Set :da Upoznam Tvoju Drugačije Potrebe za 4. Lijep izbor za porodicu obroka i opušteno okupljanja .Idealna za Svakodnevno Koriste ili Festival Ukras. sadržaj spasiti prostor:okruglog oblika večeru set nudi zgodno cvrsta dizajn.Ne mogu samo jedno mjesto biti poredani zajedno, sa šolju uklapa u činiju, ali tablice i zdjele također mogu biti spremno zajedno za sporazum skladišta u ormariću, ili grudi. Sadržaj idealno Za Svakodnevnu Upotrebu:Napravljen od AB-razredu porcelan, visokog kvaliteta večeru set nudi pouzdan snagu i izdržljivost, kao i lagan dizajn za lako upravljanje.U porcelan večeru skup je takođe BPA-besplatno, tako da nema potrebe da brineš o BPA prodiru u hrane i pića kao sa plastične posude i kontejnerima. sadržaj porcelan: je izolacija efekat i drži hranu toplo za duže.To je otporna, vrlo jednostavno da očisti brzo i-suši.Čak i sa redovno koristio, dugo traje crockery neće nestati. Sadržaj za pranje suđa, i Mikrotalasnu Sigurno:Pogodne za mašinu i mikrotalasnu dodati efikasnosti za svakodnevno koriste.Tip : 32-Komad Set Material : Porcelain Color : Slonovaču White Pattern : Plant Package8 * 4" Šolju, 8 * 5.5" Činiju, 8 * Je 7,5" Tanjir Za Desert, 8 * Je 8,5" Tanjir Supe.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Mikasa Alyse 16-Ero Pribor Set, Bijeli
  • Obnovljeno

Mikasa Alyse 16-Ero Pribor Set, Bijeli

KM 0.00

LIJEPA DETALJE I DIZAJN : Prelijepi bijeli izbočine u obliku pribor sa marke beadwork na rubu.PRIBOR SPREMNO ZA 4 : Ove 16ero mjesto sadrži jedno 4 : 11 cm tanjira, 9 cm salatu tanjir, 6 i