za VEĆINA G Stylo 2 LS775/G Olovka, 2 K520, Mstechcorp. Novčanik Slučaj sa Karticu Mjesta Novac Pretinac Ne Uklapa Olovka, 1 Generacija - Uključuje Pribor (Cveta Tirkizna)

za VEĆINA G Stylo 2 LS775/G Olovka, 2 K520, Mstechcorp. Novčanik Slučaj sa Karticu Mjesta Novac Pretinac

KM 0.00

Na skladištu

Ovo Samo da se Uklapa Dizajnirao, specijalno Za VEĆINA Olovka, 2 /LS775. Drži telefon sigurni i zaštićeni u stilu sa ovaj PU Kože saučesništvo.Ubaciš svoj telefon u dodati malo boje i Anti-prašina, Uticaj zaštitne i suza-otporna.Pruža lak pristup sve funkcije bez uklanjanje slučaj.Sa Kreditne Kartice Mjesta & Držač Funkcije, to može biti korišćeno kao novčanik zadržati kartice i novac.Opis Stil, pogodnosti, i zaštitu za svoju VEĆINA Olovka, 2 /LS775. Uzmi ovaj slučaj u gradu, to dolazi sa 2 zgodno Karticu mjesta kao područje da držim račune, poslovne kartice, itd ispod.Ne možeš ići u redu sa ovom slučaju Mogućnosti : Ovaj slučaj drži mobitel sigurni i zaštićeni u stilu isečenih dozvoliti pristup kameru, luke i senzore.Dozvoljava lako pristup svim dugmad, kontroliše i luke vrhunskog Kvaliteta, plasticnog ubacite je skoro neraskidivu, napravljene od najvišem nivou kvalitet, na raspolaganju.Dva mjesta za Kreditne kartice, Lične karte, itd. 1 veliki pretinac ispod kao.Zgužva se zatvorio sa štitovima magnet da zaštitiš svoju ekranu.U slučaju da je u liniji sa Mekan microfiber materijal za krajnje zaštita, Zaštita protiv ogrebotine, kapi, otisci prstiju, prljavštinu i prljavštinu.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Univerzalni Mobitel Planini (Srebrni)
  • Obnovljeno

Univerzalni Mobitel Planini (Srebrni)

KM 0.00

Visokog Kvaliteta Mobitel Magnetno Držač za bilo koji telefon.Upute : Ukloniti uređaj iz kutije, stavi uređaj za tvoj AC ventilaciju u vozilo, naći male metalne magnetno šablon, ukloni