WCGXKO Horor TV Šou Inspirisala Zatvarač neseseru Putne Torbe za Mamu Sestra Najbolji Prijatelj Žena Tetka (gledati AMERIČKI HOROR)

WCGXKO Horor TV Šou Inspirisala Zatvarač neseseru Putne Torbe za Mamu Sestra Najbolji Prijatelj Žena Tetka

KM 0.00

Na skladištu

【MULTIFUNKCIONALNI KOZMETIKE TORBU】 : Ove šminku torbe ne samo da skladišta tvoje kozmetiku, ali i nakit, elektronske pribor, kamera, esencijalnih ulja, kozmetika, brijanje, dragocjenosti i tako dalje. 【PROIZVOD VELIČINE】 : 10"JA *7.2"H, veličina pogodan za šminku i papiru.Ovo je sladak i zabavan grafički malo torbu može biti korišćeno kao neseser, putovanja slučaju, olovku slučaju,torba, torba, organizator.Ovo je savršen poklon da podelim sa svojim prijateljima i porodicom. 【PREMIJE MATERIJAL】 : Napravljen od visokog kvaliteta platno materijal sa mramornim otisak, ovo šminku torbe je ogrebotina-otporna, trajna i vodo-otporna, treća zlato zatvarač mogu čuvati tvoje proizvodi za lepotu na mjestu. 【OTVARANJE DIZAJN】 : lake za radnju male stvari, šminku za zube, itd., da bi tvoj dnevnik šminku, kreme, karmin, parfem i druge ljepotice stvari organizovano i zaštićeni.Interni zatvarač džepu da olakšava skladište za tvoj novac, kartice, nakit ili druge osobne predmete. 【SKLADIŠTA】 : Ovo nadoknaditi torba je dovoljno veliko za tvoj dan u dan šminku, kao karmin, sjaj za usne, šminku četkice, eyeshadow i tako dalje.Drži sve tvoje stvari lijepe i organizirana, tako da ne moraš ići tražiti sve vreme.I ovo mramor neseseru je prenosivi i lagan, lako nositi.Možeš povesti svoju kozmetike nigde.Dobrodošli WCGXKO. 【KARAKTERISTIKE】 Unutrašnjih Pretinac.Dovoljno mjesta do mjesta dnevnik potrepštine, da sve bude dobro organizirani.Također možeš da koristiš to kao kvačilo za male stvari kao što su telefon, kljuceve, kartice ili nešto novca, itd. 【SVESTRAN KORIŠTENJA】 JE svestran torbi da organizujem sve tvoje esencijalnim stvarima kao kozmetika, kozmetiku, art zalihe, alat, olovke i druge osobne predmete u tvoj dan torbu ili tokom putuje. 【KAO POKLON】 To je takođe dobar izbor kao poklon za porodice, prijatelje, rođendanski poklon, godišnjicu iznenađenje, poklone za Božić, nova godina poklone, majka je dan poklone.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

reisenthel Uniseks Odrasle neseser
  • Obnovljeno

reisenthel Uniseks Odrasle neseser

KM 15.71

Zatvarač zatvaranje.STANDUP STRUKTURA : Integrisane metal bracers obezbediti stabilnost tako stvari ne proliti ili vodeni; veliko otvaranje čini pronalaženju stvari lako; praktične ekste