KELON Udaraca 7 Para Faux Fluffy Wispy Lažnim Trepavicama Debele Volume Lažne Trepavice Prirodni Mekan Produženje Trepavice Šminku Ručno Pack Udaraca Ne Lepak (M3)

KELON Udaraca 7 Para Faux Fluffy Wispy Lažnim Trepavicama Debele Volume Lažne Trepavice Prirodni Mekan Produženje

KM 0.00

Na skladištu

【VISOKOG KVALITETA】Svaki od KELON Lažnim Trepavicama napravljen od visokog kvaliteta vlakna, nakon anti-alergija test se neće naškoditi kožu.Na trepavice su nježne i blizu kapke, što se ne povećava teret na oči. 【UDOBNO & MEKAN】Koristeći simulacija trepavice tehnologiju, KELON trepavice može biti kao prirodni i mekan kao ljudsko trepavice.KELON lažnim Trepavicama mogu da te podnesem sve vreme. 【LAKO DA se prijavim】 Je KELON trepavice su puni i mekan, ugodno da nosim i lako se koristi.Korijene na trepavice su mekani, lako da se prilagodiš, fleksibilan, možeš curl lažne trepavice i prilagoditi bend upoznati zaobljenost tvoje oči. 【SUPER POKLON】Jedinstvena cvet u obliku šasija dizajn, izvrsne pakovanje, U KELON trepavice je dobar izbor za prijatelje rođendan, Majka je Dan, Dan Zaljubljenih je, Božić, itd.Odličan poklon za devojke žene. 【NE LEPAK】nema lepak u paketu, ali to je pogodan za sve obični trepavice lepak i može se upotrijebiti na sigurno.Mala količina lepak na trepavice se koristi za popravku.Ako je previše lepak, možeš obrisati to nježno s mokar ručnik prije upotrebu, i onda čekaj 5 do 10 sekundi da se osuši to na pola puta, i onda iskoristiti to normalno.Na trepavice su 100% ručno izrađen, sa vrlo lijepa krivine i fluffy izgled, pogodan za tebe koji vole razne šminku, puna šarm.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Christina Trepavice 805 (6 Pack)
  • Obnovljeno

Christina Trepavice 805 (6 Pack)

KM 0.00

Najbolji garantovano kvalitet udaraca dostupan u trepavice tržištu 100% visokog kvaliteta, Ljudska kosa udaraca da je većina stručnjaka koristiti i draže 6 pakovanja striptiz udaraca i