Joga Loptu Ravnotežu Loptu Ravnotežu Trener, Pola Loptu sa Otporne Bend, Snaga Vježba Fitness Joga s Nogu Pumpu za Teretanu Ured Kući (Ciklon Plavi)

Joga Loptu Ravnotežu Loptu Ravnotežu Trener, Pola Loptu sa Otporne Bend, Snaga Vježba Fitness Joga s Nogu

KM 0.00

Na skladištu

????[PUKLA OTPORNE & SIGURNOST] : Zaboravi na pukla.Dizajnirao s mekim PVC i ABS materijala,trajna i da nije otrovna,ovo stanje loptu mogu da radim pod maksimalnu pritisak od 400 funti. ????[PUN TIJELO FITNESS] : Jačaju mišiće kao vježbati mentalno fokus sa sklekova,Pomoći da se obuku u ravnotežu sposobnost tijelo,sklekova, trbušnjake, penjača, iskoraci, daske i mnogo više sa ovim vežbama pola loptu i vježba bendove.Pogodan za sve ljude da vježba.Točno tvoj stav.I ima masažu efekat. ????[LAGAN & PORTABILITY] : Joga ravnotežu loptu je svjetlo težinu, previše je lako za tebe da nosim i iz skladišta u teretanu, dom, ili ured uživati vežba.Zrak pumpu mogu da ti pomognem prilagoditi otpor kao željeni. ????[EKSTREMNO ANTI-SKID NASTUP] : vježbe loptu baza je opremljen sa 6 anti-iskliznes gumene noge, koji može poboljšati korisnika stabilnost da maksimalno, ti omogućava da bezbedno stani, skok, kleči, ili ležao na ovo stanje trener, postizanje potpuno brini, slobodan za vježbanje. ????[100% ZADOVOLJSTVO GARANTUJEM] : Tvoje zadovoljstvo je naš prvi prioritet.Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi naš proizvod ili bilo problem tokom koristiti, molim te kontaktirati u svakom trenutku.Lako i brzo zamjena je garantovano.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

GYMNIC Plus 65 Vježba Loptu, Orange
  • Obnovljeno

GYMNIC Plus 65 Vježba Loptu, Orange

KM 0.00

Dobro za flexion i produženje od jezgre, produženje nazad.Povećanje quad mišiće uz zid sedi i povećati domet prijedlog gornji jezgra s ruku ekstenzije.Napravio Super jaka, BPA besplatn