UXZDX 26 Pc-Profesionalni grickalicu Manikir Set od Nerđajućeg Čelika Ekser Cutter Makazama Krljušt Klinac, Nokat Alat Set (Boja : Brown)

UXZDX 26 Pc-Profesionalni grickalicu Manikir Set od Nerđajućeg Čelika Ekser Cutter Makazama Krljušt Klinac,

KM 111.39

Na skladištu

Lako čistiti i neće rust lako.Sa kutiji, lakše da organiziraju i nositi.Savršena za oboje profesionalni salon kući i koristiti.To je pogodan za sve uzraste i uniseks.Savršen dar za tvoje porodice i prijatelje.Drugačije alat mogu upoznati tvoje raznim zahteve uključuju ruku briga, lica briga, nogom je stalo.Lako čistiti i neće rust lako.Sa kutiji, lakše da organiziraju i nositi.Savršena za oboje profesionalni salon kući i koristiti.To je pogodan za sve uzraste i uniseks.Savršen dar za tvoje porodice i prijatelje.Drugačije alat mogu upoznati tvoje raznim zahteve uključuju ruku briga, lica briga, nogom je stalo.Ti pomognem režu i bolje ekser ivice ili površinu.Mogu riješiti lica probleme i smanjiti obrvu.Proizvod ime : Dvadeset-šest manikir briga set Suitable za publiku : everyone Color : crno-bijeli/brown / pink Product funkcije : manikir / obrvu šišanje / exfoliating 1 akne.mrtva koža calluses Kindly Savjet : 1. Molim te podsjetiti da je zbog osvjetljenje efekata, monitor je svjetlost/razliku od toga postavke, itd, možda ima neke male razlike u boja ton web stranice je slika i pravi par. 2. Predmet Mjera za ruku, to može biti 1-3cm drugačije, tvoja vrsta razumijevanju će biti veoma zahvalna.Idealna za profesionalnu salona i domaćinstva.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

TQ Zlato Zakrivljeni Ekser Makazama
  • Obnovljeno

TQ Zlato Zakrivljeni Ekser Makazama

KM 7.60

24 Karata Zlatne Zakrivljenioštrica Škare.Savršena za profesionalni završiti.Mate završiti pobrinuti za ono što je praktično i polako od koristi.Laser je urezano TQ logo.Izrađen s pr